Hej och välkommen till Banyuls! Banyuls från havet

  • Modern studio med stor terrass!
  • Fantastisk havsutsikt!
  • 250 m till stranden och centrum!

Varför bo på ett stökigt hotell när du kan ha en egen lya? Hyr en mysig studio i det av vingårdar omgärdade Banyuls sur Mer, vid Medelhavet, på de nedre sluttningarna av Pyrenéerna som drar gränsen mot Spanien. Studions upphöjda läge, drygt hundra meter från Medelhavet, gör att du har en fantastisk utsikt från den väl tilltagna terrassen ut över småbåtshamnen och havet. Med bara ett par hundra meter till stranden och strandpromenaden med dess caféer, krogar och restauranger så har du allt du behöver inom gångavstånd. Här hittar du också stadens centrum med allt från små specialistbutiker för fisk, bröd, frukt, kött, grönsaker, vin, m m till en ordentlig stormarknad. Här finns allt för att göra din semester till en stressfri upplevelse i en underbar miljö.

Surftips! På de här sidorna kan du hitta det mesta du behöver veta, och lite till, för att få en trevlig vistelse i området kring Banyuls. Lägg märke till avdelningen Mer om som, på vissa sidor, finns i högerspalten och innehåller hjälpsamma länkar. Kartsidan går att zooma in ända till gatunamnsnivå. Tänk också på att vissa bilder går att klicka på för att få en större version. Om du vill skriva ut så se till att först klicka någonstans på den aktuella texten eller bilden.

Välkommen att utforska sajten och är det något du undrar över så tveka inte att använda kontaktuppgifterna till vänster.

HEM
Här ligger Banyuls
Havsutsikten
Utsikten från terrassen.
Citystranden
Grande Plage i centrum.

Följ oss på facebook

Senast uppdaterad  121227