Välkommen till Huay Yang och Hua Hin! Ban Huay Yang

Varför bo på ett trångt, stökigt hotell när du kan ha alla bekvämligheter som ett eget hem erbjuder? Hyr en nybyggd, fullt utrustad 3-rums villa i Ban Huay Yang eller en lägenhet i Hua Hin på Thailands östkust. Här finns det bästa klimatet och badvattnet i Thailand.

Villan ligger i den lilla svenskbyn Orchid Village, i ett område med 34 andra hus. Området har två stora pooler med barnpool och jacuzzi och det är bara 700 m till den lugna, vackra, långgrunda stranden med härlig mjuk sand och botten. Närmaste affär och restaurang är ett par hundra meter från villan och det är ytterligare några hundra meter till centrum av Huay Yang som har mycket butiker och restauranger. Allting är väldigt billigt, ungefär en femtedel av priserna i Sverige. Villan har en stor terrass där du kan avnjuta de ljumma kvällarna och en mil från byn ligger en nationalpark som är känd för sina vackra vattenfall och fina natur. Om du vill koppla av och ta det lugnt i en avstressande miljö är detta stället för dig.

Nu kan du också hyra vår lägenehet i Hua Hin!
300 m till stranden, två pooler, bubbelpool, fitness centre, snabbköp, Internet och stor trädgård.

Surftips! På de här sidorna kan du hitta det mesta du behöver veta, och lite till, för att få en trevlig vistelse i området kring Huay Yang. Lägg märke till avdelningen Mer om som, på vissa sidor, finns i högerspalten och innehåller hjälpsamma länkar. Tänk också på att vissa bilder går att klicka på för att få en större version. Om du vill skriva ut så se till att först klicka någonstans på den aktuella texten eller bilden.

Välkommen att utforska sajten och är det något du undrar över så tveka inte att använda kontaktuppgifterna till vänster.

HEM
Stranden i kvällningen
Ta det lungt på stranden.
Här ligger Ban Huay Yang
Mer om Thailand:

Följ oss på facebook

Senast uppdaterad  121227